Bestil førstehjælpskursus

Udfyld venligst nedenstående oplysninger, og få tilsendt et tilbud via mail.

Undervisning tilpasset jer
Når i booker et førstehjælpskursus eller et foredrag hos Tryk&Pust, bliver undervisningen planlagt efter jeres behov og branche. Inden kurset afholdes, sættes der tid af til at undersøge jer, så vi kan tilrettelægge undervisningen så den passer 100% til jer. For at dette ikke skal være spildt arbejde, hvis i af en eller anden årsag fortryder jeres booking, forbeholder vi os retten til et depositum på 1.000 kr. Tilbuddet accepteres ved at depositum bliver betalt, og først derfra starter vi vores arbejde med at gå ind i jeres kursus. 

Hvad dækker depositum?
Når depositum er modtaget, går vi i gang med at undersøge hvad i laver og hvad jeres behov rent førstehjælpsmæssigt omhandler. Hvis i har en hjemmeside, kigger vi den igennem, og hvis i har oplyst et telefonnummer, kontakter vi jer, for en mere deltaljeret beskrivelse af jer og jeres behov. Vi planlægger vores undervisning med jer i tankerne, ned til mindste detalje. Er i f.eks. et hold af karateudøvere, så bliver der bl.a. planlagt praktiske øvelser som omhandler kampsport.

Aflysning af kursus
Det gør situationen nemmere, hvis et planlagt førstehjælpskursus aflyses i rimelig tid. I bliver kontaktet ca. 10 dage inden kurset afholdes, for at afklare praktiske detaljer omhandlende kurset. 

Vi forbeholder os ret til at fakturere 50 % af det samlede kursusbeløb, hvis der aflyses senere en 7 dage før kursustidspunkt. Ved aflysning senere end 24 timer før aftalt kursustidspunkt faktureres 100 % af det samlede beløb.

TOP