Tryk og Pust førstehjælpskursus i hjertestop

Førstehjælp ved hjertestop

KURSUSBESKRIVELSE

Kurset “Førstehjælp ved hjertestop” giver dig på få timer den grundlæggende viden og de nødvendige redskaber til at kunne yde livreddende førstehjælp. Du vil blive anvist i at reagere sikkert og korrekt, udføre HLR (hjerte-lunge-redning) og anvende en hjertestarter (AED). Gennem praktisk træning og procedurer til at kunne gå systematisk til værks under et genoplivningsforsøg, vil du kunne bevare roen og undgå panik.

DETALJER

  • Varighed: 4 timer (inkl. pauser)
  • Maksimalt 8 deltagere. Er i flere? Kontakt os, og så laver vi et godt tilbud til jer!
  • På kurset udleveres undervisningsmateriale og et actioncard, så man altid har simpel og livreddende teori med sig!

I alt:

DKK 4.200
ekskl. moms

Du har også mulighed for at bestille dit førstehjælpskursus via telefonen. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på tel.: 53 63 37 19.

Kurset udføres med et stort fokus på praktisk træning, virkelighedsnære øvelser og deltagerrefleksion, og en minimal mængde teori. Instruktøren vil komme med input baseret på personlige erfaringer, og kan blive stillet spørgsmål under hele kurset. Som en hjælp vil der blive øvet huskeøvelser og udleveret actioncards i slutningen af kurset.

Ved alle kurser hos Tryk&Pust er der et maksimalt deltagerantal på 8 personer. Vi tror nemlig på, at man på kurser med et lavt deltagerantal, vil opnå større selvtillid grundet en mere individeul tilgang til deltagerne. Vi holder kurserne små og intime, så det for deltagerne vil føles mere trygt at bidrage til undervisningen med spørgsmål og indvendinger. Der vil være mere tid til at øve praktiske segmenter, og instruktøren har mulighed for at guide hver deltager optimalt.

Uddannelsen af udstedt af Dansk Førstehjælpsråd og er en basisuddannelse.

På kurset vil blive gennemgået følgende emner:

– ABC-metoden
– Førstehjælpens 4 Hovedpunkter
– Bevidsthedstilstande
– Stabilt sideleje
– Overlevelseskæden
– Basal genoplivning (HLR)
– Brug af hjertestarter (AED)

Kurset anbefales til personer som aldrig har været på et førstehjælpskursus, og til personer som føler sig utrygge eller “rustne” i deres førstehjælpsfærdigheder. Det anbefales af Dansk Førstehjælpsråd, at man opdaterer og vedligeholder sin uddannelse minimum hvert andet år.

Til denne uddannelse er det muligt at supplere med tilvalgsuddannelser, for at opnå specifikke kompetencer. Dette er f.eks. en god ide hvis du henvender dig på baggrund af en børneinstitution, da der her er mulighed for at branchespecificere undervisningen.

Kombiner evt. med basisuddannelsen “Førstehjælp ved ulykker”, for at opnå alle de grundlæggende færdigheder (i alt 6 timer), eller tag funktionsuddannelsen “Medborger førstehjælp” (7 timer), og opnår de ideelle færdigheder som hver enkelte borger bør have.

Kurset holdes i jeres egne lokaler, på den dato og det tidspunkt som passer ind i jeres program.

Husk! Vi underviser alle ugens dage og i aftentimerne!

Hver deltager modtager et fysisk bevis for deltagelse udstedt af Tryk&Pust, samt et elektronisk førstehjælpsbevis godkendt af Dansk Førstehjælpsråd. Det elektroniske bevis bliver sendt til hvert enkelte deltagers e-mail, som indhentes til kurset.

Bemærk! Beviserne udstedes kun såfremt at deltageren har deltaget 4 ud af 4 timer.