Funktionsuddannelsen
Førstehjælp for voksne med ansvar for børn

KURSUSBESKRIVELSE

Funktionsuddannelsen “Førstehjælps for voksne med ansvar for børn” giver dig på 7 timer den grundlæggende førstehjælpsmæssige viden, til at kunne yde førstehjælp til børn. På kurset får du en bred viden om sygdomme og ulykker, som oftest opleves hos børn, samt hvordan du kan forebygge visse skader. Du lærer bl.a. hvordan du skal handle hvis et barn får hjertestop, feberkramper, brandsår og ting galt i halsen. Dette kursus er godt at have, hvis du arbejder i en daginstitution eller har børn i hjemmet.

DETALJER

  • Varighed: 7 timer (inkl. pauser)
  • Maksimalt 8 deltagere. Er i flere? Kontakt os, og så laver vi et godt tilbud til jer!
  • På kurset udleveres undervisningsmateriale og et actioncard, så man altid har simpel og livreddende teori med sig!

I alt:

DKK 6.895
ekskl. moms

Du har også mulighed for at bestille dit førstehjælpskursus via telefonen. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på tel.: 53 63 37 19.

Kurset udføres med et stort fokus på praktisk træning, virkelighedsnære øvelser og deltagerrefleksion, og en minimal mængde teori. Instruktøren vil komme med input baseret på personlige erfaringer, og kan blive stillet spørgsmål under hele kurset. Som en hjælp vil der blive øvet huskeøvelser og udleveret actioncards i slutningen af kurset.

Ved alle kurser hos Tryk&Pust er der et maksimalt deltagerantal på 8 personer. Vi tror nemlig på, at man på kurser med et lavt deltagerantal, vil opnå større selvtillid grundet en mere individeul tilgang til deltagerne. Vi holder kurserne små og intime, så det for deltagerne vil føles mere trygt at bidrage til undervisningen med spørgsmål og indvendinger. Der vil være mere tid til at øve praktiske segmenter, og instruktøren har mulighed for at guide hver deltager optimalt.

Uddannelsen af udstedt af Dansk Førstehjælpsråd og er en funktionsuddannelse.

For at se emner som gennemgås på kurset, se da uddannelsesplanen udstedt af Dansk Førstehjælpsråd.

Kurset anbefales til alle personer som dagligt eller ofte har med børn at gøre. Kurset er f.eks. perfekt for pædagoger, lærere, pædagogmedhjælpere, forældre og mødre-/fædregrupper. Deltagerne vil opnå en bred førstehjælpsmæssig viden og vil lære at yde førstehjælp ved mange forskellige slags af situationer hvor børn er indblandet, samt hvordan skader og sygdom bedst forebygges.

Til denne uddannelse er det muligt at supplere med tilvalgsuddannelser, for at opnå specifikke kompetencer, udover de som opnås på kurset.

Kurset holdes i jeres egne lokaler, på den dato og det tidspunkt som passer ind i jeres program.

Husk! Vi underviser alle ugens dage og i aftentimerne!

Hver deltager modtager et fysisk bevis for deltagelse udstedt af Tryk&Pust, samt et elektronisk førstehjælpsbevis godkendt af Dansk Førstehjælpsråd. Det elektroniske bevis bliver sendt til hvert enkelte deltagers e-mail, som indhentes til kurset.

Bemærk! Beviserne udstedes kun såfremt at deltageren har deltaget 7 ud af 7 timer.