HJERTESTARTER

En hjertestarter er et bevis på, at selv små ting kan gøre en kæmpe forskel.

Du har sikkert hørt om/ set dem mange gange efterhånden... hjertestarterne. De bliver rost til skyerne af professionelle "livreddere" verden over, såsom læger, sygeplejersker og ambulancereddere. Rosen er stor, men ligeledes er effektiviteten af dem, og rosen er derfor fortjent. En hjertestarter er nemlig et effektivt, simpelt og brugervenligt redskab til at behandle hjertestop med.

Hvad er et hjertestop?
Hjertet er en muskel, og det pumper pga. elektricitet som er inde i hjertet. Hjertet pumper i en speciel rytme, hvilket er elektricitetens vej gennem hjertet. Nogle gange sker det, at der går kludder i elektriciteten, hvilket kan gøre hjertet så forvirret at det helt stopper med at pumpe, eller ikke pumper godt nok til at gøre sit job ordentligt. Dette er hvad man kalder et hjertestop.

Hvordan får man hjertet i gang igen?
Udover at yde hjerte-lunge-redning, som holder hjertet, og dermed kroppens kredsløb, i gang, så har man brug for en hjertestarter til at få hjertet startet igen. En hjertestarter er en lille, men kraftfuld, maskine, som analyserer hjertets elektricitet og giver et kraftigt stød ind i hjertet. Stødet nulstiller hjertets elektricitet og giver elektriciteten mulighed for at komme på rette spor igen.

Hvor stor en forskel gør en hjertestarter? 
Sandsynligheden for at overleve et hjertestop øges med med hele 60-70%, hvis man bruger den indenfor de første 5 minutter. Chancen for overlevelse falder med 10 % hvert minut efter 5 minutter uden en hjertestarter, og blot efter 10 minutter er det oftest for sent at redde livet.

HVORFOR DU BØR INVESTERE I EN HJERTESTARTER

... og købe den hos os

DU REDDER LIV

Ca. 3.500 personer får om året hjertestop uden for hospitalet, hvilket med simpel matematik indblandet, svarer til næsten 10 mennesker om dagen. Vi danskere er dygtige til at yde førstehjælp, og det stigende fokus på hjertestartere og deres vigtighed, har fået en del hjertestartere op at hænge efterhånden. Men som med mange andre ting, så er der plads til forbedring. Der mangler stadig hjertestartere som er tilgængelige for offentligheden, og det er hér hvor du kan gøre en kæmpe forskel

Sandsynligheden for at overleve et hjertestop øges, som forklaret tidligere, med hele 60-70% hvis man bruger den indenfor de første 5 minutter. Blot én hjertestarter kan gennem sin levetid redde mange menneskeliv, og eftersom at du har stillet hjertestarteren til rådighed, kan du redde mange menneskeliv.

FÅ POSITIV OMTALE OG MARKEDSFØRING

Når du bidrager til samfundet med en hjertestarter, så udviser du stor empati og medfølelse for dine medmennesker. Du ophøjer den trygheds- og fælleskabsfølelse som er fundamental for vores samfund, hvilket belønnes med yderst positiv omtale.

VÆR EN FRONTLØBENDE VIRKSOMHED

Med en investering i en hjertestarter til offentlig tilgængelighed, stilles din virksomhed som et godt eksempel overfor andre. Du viser at din virksomhed forstår vigtigheden af hjertestartere, og at dét at redde liv er et fælles ansvar.

FÅ ET OVERBLIK

Vi er stolte af vores hjertestarter-pakke, og vi vil meget gerne introducere dig for alle de godter som er med i den!

TOP