Opdateringskursus
Førstehjælp ved ulykker

KURSUSBESKRIVELSE

Opdateringskurser “Førstehjælp ved ulykker” genopfrisker din viden og dine praktiske færdigheder, som du bruger når du er vidne til en ulykke. Vi træner dig i at handle sikkert og korrekt, og i at yde god førstehjælp og psykisk førstehjælp. På kun 3 timer, kan du få dit førstehjælpsbevis til at gælde endnu 2 år, samtidigt med at du bliver ved med at være en god førstehjælper. Kun ved at øve sig, vil du kunne bevare roen og undgå panik, når en ulykke sker.

DETALJER

  • Varighed: 3 timer (inkl. pauser)
  • Maksimalt 8 deltagere. Er i flere? Kontakt os, og så laver vi et godt tilbud til jer!
  • På kurset udleveres undervisningsmateriale og et actioncard, så man altid har simpel og livreddende teori med sig!

I alt:

DKK 3.350
ekskl. moms

Du har også mulighed for at bestille dit førstehjælpskursus via telefonen. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på tel.: 53 63 37 19.

Kurset udføres med et stort fokus på praktisk træning, virkelighedsnære øvelser og deltagerrefleksion, og en minimal mængde teori. Instruktøren vil komme med input baseret på personlige erfaringer, og kan blive stillet spørgsmål under hele kurset. Som en hjælp vil der blive øvet huskeøvelser og udleveret actioncards i slutningen af kurset.

Ved alle kurser hos Tryk&Pust er der et maksimalt deltagerantal på 8 personer. Vi tror nemlig på, at man på kurser med et lavt deltagerantal, vil opnå større selvtillid grundet en mere individeul tilgang til deltagerne. Vi holder kurserne små og intime, så det for deltagerne vil føles mere trygt at bidrage til undervisningen med spørgsmål og indvendinger. Der vil være mere tid til at øve praktiske segmenter, og instruktøren har mulighed for at guide hver deltager optimalt.

Uddannelsen af udstedt af Dansk Førstehjælpsråd og er en opdateringsuddannelse.

Opdateringsuddannelse livreddende førstehjælp opdaterer og vedligeholder basisuddannelsen ‘Førstehjælp ved Ulykker’ samt kompetence i forhold til  førstehjælpens hovedpunkter, blødninger, forbrændinger, forgiftninger og ætsninger.

For emner og flere detaljer, se da denne uddannelsesplan udstedt af Dansk Førstehjælpsråd.

Kurset anbefales til personer som gerne vil vedligeholde sin viden og færdigheder om førstehjælp, og primært når det handler om ulykker og livstruende situationer. Det anbefales af Dansk Førstehjælpsråd, at man opdaterer og vedligeholder sin uddannelse minimum hvert andet år, og denne uddannelse gør det muligt for dig, som stadig godt kan huske lidt af det som du har lært tidligere, at genopfriske din viden på kun 3 timer.

Kurset holdes i jeres egne lokaler, på den dato og det tidspunkt som passer ind i jeres program.

Husk! Vi underviser alle ugens dage og i aftentimerne!

Hver deltager modtager et fysisk bevis for deltagelse udstedt af Tryk&Pust, samt et elektronisk førstehjælpsbevis godkendt af Dansk Førstehjælpsråd. Det elektroniske bevis bliver sendt til hvert enkelte deltagers e-mail, som indhentes til kurset.

Bemærk! Beviserne udstedes kun såfremt at deltageren har deltaget 3 ud af 3 timer.