Ulykke på arbejdspladsen - First aid after occupational injury

Specialtilpasset kursus

KURSUSBESKRIVELSE

Et specialtilpasset kursus giver dig muligheden for selv at sammensætte de uddannelseselementer, så din førstehjælpsuddannelse passer dig bedst. Ejer du f.eks. en virksomhed, hvor der sker mange hovedskader eller sandsynligheden for at de sker er høj, så kan vi sammensætte et kursus der tager højde for dét. Et specialtilpasset kursus bliver sammensat af basisuddannelser og tilvalgsuddannelser, og så vil undervisningen blive planlagt ud fra dine behov og eventuelle ønsker. Kontakt os, og så strikker vi et kursus sammen til dig.

DETALJER

  • Kursets varighed veksler alt ud fra hvilken løsning vi finder frem til
  • Maksimalt 8 deltagere. Er i flere? Kontakt os, og så laver vi et godt tilbud til jer!
  • På kurset udleveres undervisningsmateriale og et actioncard, så man altid har simpel og livreddende teori med sig!

I alt:

Prisen aftales

Du har også mulighed for at bestille dit førstehjælpskursus via telefonen. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på tel.: 53 63 37 19.

Uanset sammensætning som vi finder frem til passer bedst til jer, så udføres kurset med et stort fokus på praktisk træning, virkelighedsnære øvelser og deltagerrefleksion, og en minimal mængde teori. Instruktøren vil komme med input baseret på personlige erfaringer, og kan blive stillet spørgsmål under hele kurset. Som en hjælp vil der blive øvet huskeøvelser og udleveret actioncards i slutningen af kurset.

Ved alle kurser hos Tryk&Pust er der et maksimalt deltagerantal på 8 personer. Vi tror nemlig på, at man på kurser med et lavt deltagerantal, vil opnå større selvtillid grundet en mere individeul tilgang til deltagerne. Vi holder kurserne små og intime, så det for deltagerne vil føles mere trygt at bidrage til undervisningen med spørgsmål og indvendinger. Der vil være mere tid til at øve praktiske segmenter, og instruktøren har mulighed for at guide hver deltager optimalt.

Et specialtilpasset kursus anbefales til de, som har specielle ønsker og mål med deres førstehjælpskursus. Vil du gerne uddanne alle dine ansatte i førstehjælp, som i øvrigt alle har børn – hvorfor så ikke tilføje tilvalgsuddannelsen “Førstehjælp og forebyggelse til børn”, når nu i alligevel skal have et kursus?

Kurset holdes i jeres egne lokaler, på den dato og det tidspunkt som passer ind i jeres program.

Husk! Vi underviser alle ugens dage og i aftentimerne!

Hver deltager modtager et fysisk bevis for deltagelse udstedt af Tryk&Pust, samt et elektronisk førstehjælpsbevis godkendt af Dansk Førstehjælpsråd. Det elektroniske bevis bliver sendt til hvert enkelte deltagers e-mail, som indhentes til kurset.

Bemærk! Beviserne udstedes kun såfremt at deltageren har deltaget ved alle planlagte timer.